Tijdens de Hart van Pasen campagne 2017 staat de film ‘The Savior’ centraal. Op deze pagina vindt u de synopsis, trailer en diverse materialen (waaronder het verwerkingsmateriaal, geschreven door Joke Verweerd) die bij de film horen en gratis te gebruiken zijn.

Synopsis:
Rome regeert de wereld met harde hand. Judea is een opstandige provincie in het Romeinse rijk en de Israëlieten willen niets liever dan de gehate Romeinen zo snel mogelijk zien verdwijnen. Dan grijpt God in. Hij stuurt zijn Zoon Jezus. The Savior vertelt het inspirerende verhaal van het leven van Jezus op een nieuwe manier, van zijn geboorte tot zijn dood en opstanding. Het is een beeldend, historisch verslag van de arts Lucas, gebaseerd op het gelijknamige bijbelboek. De film biedt een ongewone boodschap van hoop en vrede voor gewone mensen. Een wake-up call vanuit het verleden over Gods liefde en vergeving die nu nog net zo actueel zijn als toen.

The Savior is de eerste film over het leven van Jezus die gemaakt werd in het Midden-Oosten met acteurs uit het Midden-Oosten, waardoor het verhaal een bijzonder authentiek karakter heeft. Een unieke dvd met keuze uit de volgende (gesproken) talen: Hebreeuws, Arabisch, Farsi, Turks en Engels. Vanzelfsprekend met Nederlandse ondertiteling.

Gratis materiaal
Dit jaar is er een kort verhaal incl. verwerkingsvragen geschreven door Joke Verweerd. Dit is GRATIS te downloaden. Het verhaal vertelt de Paasgeschiedenis door de ogen van Claudia, de vrouw van Pontius Pilatus. Ook staan hier vragen in die aansluiten bij de film zelf. Download het verwerkingsmateriaal onderaan deze pagina.

Klik hier om de gratis poster te bekijken en/of te downloaden.
Klik hier voor de poster uit de Visie.

Release: 2 februari 2017
EAN: 9789492189592

Direct bestellen
The Savior Verwerking A5 Lowres
The Savior Verwerking A5 Lowres
The_Savior_Verwerking_A5_Lowres.pdf
3.1 MiB
103 Downloads
Details

Comments are closed.